Nejnovější recenze ze sekce Hokejové rukavice
- rukavice jsem zatím nevyzkoušel, jedná se u o dárek na vánoce, vypadají celkem dobře
- darek potěšil
Top produkt
- Lehke, kvalitni zpracovani
Ještě nevím. Vnuk je dostane pod stromečkem.
krásně padnou, jsou pohodlné.
- Parádní rukavky za dobrou cenu.
- Kvalitní dvojité dlaně.
- Perfektně padnou , uvnitř moc pohodlné..
- Easton rukavice i hokejky mám léta vyzkoušené , skvělé!
- Špatně se shánějí..mám je až ze 3 obchodu , chtěl jsem je dát na ruku.
již třetí rukavice celkem slušné za příznivou cenu
- lehké
- perfektní ochrana
- pohodlné, lehké
- kvalitní zpracování
Profi rukavice se skvělou ochranou a za výbornou cenu. Měl jsem základní model CCM C200 a tyto jsou kvalitou zpracování a stupněm ochrany absolutně nesrovnatelné. Měřím 185cm, objednal jsem velikost 15", ze začátku byly subjektivně oproti CCM trochu těsnější, ale stačily dva tři ledy a nyní už sedí naprosto perfektně. Doporučuji.
- Snad jen , že malíčky mohly být chráněny trochu lépe kdyby ten boční našitý chránič byl o malinko menší a místo jednoho byly použity dva jako u vrchních dvou dělených chráničů. Na každý vrchní malíkový chránič by tak byl z boku jeden boční, tím by byl malíček lépe z boku ochráněn po celé své délce.
- Alespoň u takovýchto profi rukavic bych to, v této původní cenové relaci, očekával.
Dobrý kvalitní použitý materiál, rycble schne, počas použití se nepromáčí jako jiné dosud používané.
Zpracování i samotný design vypadá velmi dobře.
Syn je max. spokojen.
Rukavice jsem objednal online ve velikosti 13' (velikost mých starých rukavic), ale byly mi malé - špičky prstů přečnívaly přes chrániče, proto jsem je musel vyměnit za jiný model.
Je to škoda, protože rukavice vypadaly velmi kompaktně a kvalitně, určitě bych vyzkoušel větší velikost.
- Dobra kvalita za rozumnou cenu
dostačují na hobby hokej
Je pohodlný, dobře sedí a chrání.
- Vlemi kvalitní rukavice od Estonu za slušné peníze.
- Padnou skvěle na ruce , prostě Easton.
- Lehké , dvojité dlaně.
- Pěkné :-)
- Sehnal jsme je až u třetího dodavatele.
Za dobré peníze výborné rukavice.
- Super lehké rukavice , úžasně padnou na ruce .
- Uvnitř měkké , perfektně obemknou ruku , šičkové držení hokejky.
- Výborně se s nimi střílí.
- Dvojité dlaně , kvalita Eastonu.
- Dobrá cena!
- Hůře se dají sehnat , uspěl jsem až na třetí pokus :)
Fantastické rukavice , nemají chybu !
Doporučuji..maximální spokojenost.
Easton je TOP.
Rukavice pro syna, ten je nadšen takže vše OK.
Hokejové rukavice Salming M11 PRO SR
Anonym
Přidáno: 1. října 2017
(naposledy upraveno 1. října 2017)
- Nízká hmotnost (284 g ve velikosti 14"), při hře je moc nevnímám, velikost 14” je o malinko menší než některé jiné 14”, ale při výšce 180 cm mi nejsou malé
- Dobrý střih (hřbet rukavice - "buřty" - jsou vyklenuté ven - dost místa, přitom ne příliš volné)
- Ochrana – prsty, hřbet rukavice, palec, segment mezi palcem a ukazovákem i manžeta kolem zápěstí mají pevné vyplastování, ochranná pěna je pevná, ne jako u základních rukavic tradičních značek
- Pohyblivost v zápěstí – ochrana zápěstí / předloktí je volně našitá a vyklápí se s pohybem ruky
- Kontakt s hokejou - kůže na dlani není neobvykle silná, dobrý cit při držení hole
- Příjemný vnitřek
- Vzhled – vypadají dobře a jinak než ostatní značky
- Našel jsem, že v nich nastupoval např. Miloslav Hořava v Litvínově, Martin Látal v Mladé Boleslavi, nebo Radim Ostrčil a další hráči v AZ Havířov.
- https://hokej.idnes.cz...
- https://hokej.idnes.cz...
- http://www.hc-havirov.cz...
- http://www.hc-havirov.cz...
Velmi dobré rukavice s ohledem na cenu, nadprůměrná ochrana, skvělá pohyblivost a příjemná kontrola puku, nečekaně nízká váha, skvělý kontakt s hokejkou. Pohyblivé od prvního použití, žádná potřeba "rozhýbání". Jejich autor věděl jak dosáhnout dobrého výsledku a použil na nich skvělé nápady (vyklenutý hřbet, dobrá ochrana, pohyblivé části manžety zápěstí).
- Velmi levné rukavice..relativně.
- Kvalita je příšerná!
- Opravdu Made in China..švy se trhají po měsíci používání amatérského hokeje.
- Dlaně příšerné , u držení hole bude za chvíli dírka.
Možná jsou určeny na přehradu při použití 3 krát ročně.
Nedivím se , že Bauer loni zkrachoval a byl v konkurzu..
Měli by vyrábět jen ty brusle.
Zobrazuji 181 - 200 ze 329 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...17 Další »